Lëmsh

Një anije shihet duke “fluturuar” në bregdetin anglez

Një anije shihet duke “fluturuar” në bregdetin anglez
 

Një anije dukej se po “fluturonte” në brigjet jugore të Anglisë në një iluzion optik të shkaktuar nga një fenomen i rrallë moti.

Një qytetar, i quajtur David Morris, ishte duke ecur përgjatë bregdetit nga Falmouth në Cornwall kur ai pa iluzionin optik të jashtëzakonshëm. Ai e fotografoi atë dhe më vonë ka thënë se ishte “shtangur” nga pamja, njofton Independent.