Lëmsh

Në Kroaci krijohen 100 gropa pas tërmeteve të dhjetorit

Në Kroaci krijohen 100 gropa pas tërmeteve të dhjetorit
 

Një fenomen i çuditshëm dhe i rrezikshëm ka ndodhur në Kroacinë qendrore.

Janë hapur gropa të mëdha, që i kanë mbushur fushat me vrima e nganjëherë kanë përpirë edhe shtëpi të tëra.