Lëmsh

Në SHBA del në shitje “shtëpia me e keqe e lagjes”

 

Një shpallje për një shtëpi për të cilën thuhet se kulmi i pikon, dyshemeja është e vjetër dhe kërcet në çdo hap, sigurisht se nuk tërheq vëmendjen e askujt që vlerëson paranë e tij, por gjithsesi lexuesit janë të prirë për të parë se për çfarë bëhet fjalë.

Pikërisht në këtë edhe llogariti agjenti i pasurive të patundshme Philip Maine nga Florida, shkruan “Bored Panda”.