Lëmsh

Një burrë në SHBA akuzohet për një vrasje të vitit 1979

Një burrë në SHBA akuzohet për një vrasje të vitit 1979
 

Një burrë nga Kansasi është arrestuar dhe akuzuar për një vrasje të një gruaje të ndodhur në vitin 1979, në Kolorado të SHBA-së.

Arrestimi dhe akuza ndaj tij lidhur me këtë vrasje ka ardhur pasi një analizë e AND-së e lidhte atë me krimin, kanë bërë të ditur zyrtarë shtetërorë.