Lëmsh

Policia franceze gjobit 100 darkues dhe arreston menaxherin e një lokali në Paris

 

Më shumë se 100 darkues në një restorant në Paris janë gjobitur ndërkohë që menaxheri i tij është arrestuar për thyerje të rregullave anti-COVID, ka bërë të ditur policia franceze.

Policia ishte njoftuar për këtë nga disa qytetarët të cilët ishin ankuar për zhurmë ndërkohë që me të arritur në vendin e ngjarjes, oficerët policorë kishin zbuluar një organizim klandestin.