Lëmsh

Një grua u arrestua në SHBA pasi refuzoi t’i kthente 1.2 milionë dollarë që i ishin depozituar gabimisht

 

Një ish-zyrtare në zyrën e sherifit në një periferi të New Orleans është arrestuar, pasi ka refuzuar t’i kthejë më shumë se 1.2 milionë dollarë që ishin depozituar aksidentalisht në llogarinë e saj.

Kelyn Spadoni, 33-vjeçare është marrë në mbajtje të mërkurën me akuzat për vjedhje të 25.000 dollarëve, për mashtrim bankar dhe transmetim të paligjshëm të fondeve monetare.