Lëmsh

Një çift gjen gjarprin brenda qeses me lakrën jeshile

Një çift gjen gjarprin brenda qeses me lakrën jeshile
Foto: The Guardian
 

Një çift kanë gjetur një gjarpër helmues brenda qeses së lakrës jeshile.

Gjarpri i rrallë, i njohur me emrin “Hoplocephalus bitorquatus” kishte mbetur në mesin e sallatës të cilën Alexander White dhe Amelie Neate e kishin blerë në një market në Sidnei.