Lëmsh

Brazili po ndërton një statujë të re të Krishtit, do të jetë më e gjatë se ajo e Rio de Janerios

Brazili po ndërton një statujë të re të Krishtit, do të jetë më e gjatë se ajo e Rio de Janerios
Foto: AP
 

Një statujë e madhe e Jezus Krishtit është duke u ndërtuar në Brazilin jugor dhe do të jetë më e gjatë se statuja e famshme e Krishtit në Rio de Janeiro.

Statuja “Krishti mbrojtës” po ndërtohet në Encantado, një qytet i vogël në Brazilin jugor, nga një organizatë e quajtur “Asociacioni ‘Shokët e Krishtit’”.