Lëmsh

Disa vidra në një akuarium në Atlanta rezultojnë pozitive me koronavirus

 

Disa vidra në një akuarium në Atlanta kanë rezultuar pozitive me koronavirus dhe janë duke pritur rikuperimin e plotë.

“Ato filluan të shfaqnin simptoma të lehta të frymëmarrjes si teshtima, hundë të lëngshme, letargji të lehtë dhe disa filluan të kolliteshin," u tha në një deklaratë.