Lëmsh

Videoja virale e qenit që e shpëton qenin tjetër nga mbytja në pishinë

Videoja virale e qenit që e shpëton qenin tjetër nga mbytja në pishinë
 

Një qen po konsiderohet hero pasi e shpëtoi një qenush tjetër të racës ‘Pomeranian’ nga mbytja në pishinën e shtëpisë së pronarëve të tyre.

Ngjarja është filmuar nga kamerat e sigurisë dhe duket se ka ndodhur kur pronarët nuk ishin në shtëpi.