Lëmsh

Çifti në SHBA tentoi të organizonte dasmën në pronë të huaj, pa marrë leje

Çifti në SHBA tentoi të organizonte dasmën në pronë të huaj, pa marrë leje
Foto: Zola.com
 

Courtney Wilson dhe Shenita Jones kishin ftuar familjen dhe miqtë në “shtëpinë e ëndrrave dhe pronën” për dasmën e tyre në fundjavë: ceremonia të shtunën, e po ashtu të qëndrojnë për mëngjes të dielën.

Kishte vetëm një problem: Çifti nuk e kishte në pronësi villën 1500 metra katror dhe nuk kishte leje për ta përdorur atë.