Lëmsh

Not “në ajër”, pishina më luksoze në Londër është gati

 

Për disa mund të jetë makth të lahen në një kuti xhami të varur në 35 metra lartësi, por për disa të tjerë, është simbol i statusit shoqëror.

Pishina më e re dhe më luksoze në Londër është gati. E gjatë 25 metra, pishina transparente lidh dy prej rrokaqiejve më të rinj në Londër, të vendosur në lagjen “Nine Elms”.