Lëmsh

Gruaja që lindi në aeroplan nuk e dinte se ishte shtatzënë

Foto: AP
 

Lavinia “Lavi” Mounga nuk e kishte idenë se po priste një bebe, kur ajo filloi lindjen gjatë fluturimin nga shtëpia e saj në Utah, javën e kaluar.

“Nuk e dija se isha shtatzënë dhe pastaj ky djalosh erdhi nga askundi”, ka thënë ajo në një intervistë.