Lëmsh

Një grua gjen të paktën 100,000 bletë në shtëpinë e saj për të dytën herë

Foto: CNN
 

Një grua nga Georgia ka mbetur e habitur kur ka gjetur një tufë prej të paktën 100,000 bletësh që jetonin në shtëpinë e saj – për të dytën herë.

Lisa Ohrmundt jeton në Decatur prej 14 vjetësh dhe i kishte thënë CNN-it se i duhej të hiqte bletët nga shtëpia e saj katër herë.