Lëmsh

Dy aeroplanë përplasen mes vete sipër Denverit, nuk u lëndua asnjë person në këtë aksident

 

Dy aeroplanë janë përplasur mes vete në lartësi në Denver të mërkurën, duke lënë një aeroplan të ndarë gati në gjysmë dhe duke detyruar pilotin e aeroplanit tjetër që ta hapë parashutën për t’u ulur sigurt. Befasisht, asnjë person nuk është lënduar në këtë aksident, kanë njoftuar zyrtarët, raporton agjencia AP.

Të dy aeroplanët ishin nisur për të ateruar në një aeroport të vogël rajonal në periferi të Denverit, kur u përplasën në lartësi.