Lëmsh

Qentë e trajnuar ndihmojnë njerëzit me sëmundje të dallojnë kur gjendja u përkeqësohet

Foto: CNN
 

Kryetrajneri John Bates ishte duke folur në një konferencë “TED” para një audience të madhe, kur qeni i tij Flash eci përreth skenës, e nuhati dhe vazhdimisht e qëllonte atë me hundën e tij.

Flash po bënte atë që quhet “alarmim” në botën e qenve të cilët janë të trajnuar për ta ndihmuar një person me aftësi të kufizuar. Ai po i thoshte Batesit se nuk ishte mirë.