Lëmsh

Australiania zgjohet pas operacionit në fyt me theks irlandez

 

Një australiane është bërë e njohur në TikTok pasi pretendoi se u zgjua me theks irlandez pas operacionit në bajame.

27-vjeçarja Angela Yen kreu ndërhyrjen në bajame më 19 prill dhe më pas u hutua kur theksi i saj i zakonshëm ishte kthyer në theks irlandez 10 ditë pas operacionit.