Lëmsh

Floktari i famshëm ua pret flokët falas të moshuarve në izolim për shkak të COVID-19

Foto: AP
 

Roberto Novo ka stiluar flokët e shumë yjeve, që prej këngëtares Britney Spears deri te supermodelja Naomi Campbell. Por, gjatë pandemisë, ai e ka kthyer talentin e tij në kokat më pak të njohura njujorkeze dhe më të moshuarit, dhe këtë e ka bërë pa pagesë.

Novo i ka mirëpritur në apartamentin e tij e disa herë edhe ka shkuar nëpër shtëpitë e njerëzve. Ndërsa dy qentë e tij janë gjithmonë me të. Ai e quan iniciativën e tij “Prerje flokësh falas dhe dashuri qensh”.