Lëmsh

Pesë zogjtë të pandashëm nga miku qenush

 

Jo çdo herë rastis që kafshët dhe shpezët të shihen të pandashme nga njëra tjetra apo edhe vetëm të shihen shumë afër njëra tjetrës.

Megjithatë, nuk është as e pazakontë, sidomos kur këto kafshë lihen pa mbështetjen e të madhit dhe të vegjlit e kërkojnë atë tek dikush tjetër.