Lëmsh

Vepra artistike kineze futet në historinë e veprave më të shtrenjta

Foto: CNN
 

Një vepër e rrallë arti e shekullit 18 është bërë më e shtrenjta ndër veprat kineze që është shitur në ankand.

Vepra artistike është 61 metra e gjatë dhe arriti në gati 65 milionë dollarë në ankand.