Lëmsh

Vdes burri me familjen më të madhe në botë, lë pas 89 fëmijë

 

Një burrë 76-vjeçar që besohet të jetë kreu i familjes më të madhe në botë ka vdekur në shtetin Mizoram të Indisë, njoftoi BBC.

Ziona Chana, kreu i një sekti fetar që praktikonte poligaminë, vdiq të dielën, duke lënë pas 38 gra, 89 fëmijë dhe 36 nipër e mbesa.