Lëmsh

Zbulohet diamanti i tretë më i madh në botë

 

Një diamant 1.098 karat i gjetur në Botswana është deklaruar nga kompania e diamanteve “Debswana” si i treti më i madh i llojit të vet në botë.

Guri i zbuluar më 1 qershor është vlerësuar si shumë i rrallë dhe i jashtëzakonshëm.