Lëmsh

Shitet vila luksoze ku u kryen vrasjet e kultit më famëkeq në histori

 

Shtëpia luksoze në Los Angelos ku ndjekësit e sektit të Charles Mansonit vranë brutalisht një çift bashkëshortësh në vitin 1969, është shitur për 1.8 milionë dollarë.

Shtëpia e stilit mesdhetar u ndërtua në vitet 1920 dhe dallon për një oborr të madh buzë një pishine.