Lëmsh

Mbijeton foshnja që lindi në muajin e pestë, feston 1 vjetorin e lindjes

Foto: Guinness World Record
 

Një foshnje e lindur para kohe, e cila peshonte më pak se gjysmë kilogrami, ka festuar këtë vit një vjetorin e lindjes, duke hyrë kështu në Librin e Rekordeve “Guinness”.

Richard Scott William Hutchinson ka lindur kur ishte vetëm pesë muajsh në barkun e nënës së tij, dhe për këtë arsye është pranuar nga “Guinness” si foshnja më e parakohshme e cila ka arritur të mbijetojë.