Lëmsh

Kinezët ndërtojnë 10-katëshen për 28 orë e 45 minuta

 

Kinezët kanë dëshmuar edhe njëherë aftësitë në ndërtimin e ndërtesave dhe objekteve në kohë rekorde. Këtë e kanë bërë së fundmi, duke ndërtuar një ndërtesë 10-katëshe për 28 orë dhe 45 minuta. Në pamjet e publikuara paraqitet procesi i përshpejtuar i ndërtimit të ndërtesës. Kjo çuditi shikuesit.

Kompania që kreu punimet është Broad Group, e cili më 2015-n, ndërtoi një kullë 57-katëshe brenda 19 ditësh.