Lëmsh

Hodhi divanin nga kati i tretë, fqinja shpëton për pak

 

Një burrë që përtoi të zbriste divanin e tij të vjetër dhe ta dërgonte në koshin e mbeturinave, vendosi që ta hidhte atë nga kati i tretë. Kjo nuk është më e keqja. Ai gjatë hedhjes së divanit, për pak sa nuk mbyti fqinjën e tij, që i ra para këmbëve.

Një video e shfaqur nga televizioni turk Show, është bërë virale në rrjetet sociale.