Lëmsh

Shitet për 72,000 dollarë vetura që princi Charles ia pati dhuruar princeshës Diana

 

Një veturë që i ishte dhënë Princeshës Diana nga Princi Charles si një dhuratë fejese, është shitur për më shumë se 72,000 dollarë në një ankand.

Nga ankandi u vlerësua që të arrinte mes 41,500 dhe 55,400 dollarë. Më pas, çmimi final u ngrit në 72,800 dollarë.