Lëmsh

Policia italiane zbulon bunker në një shtëpi private

 

Policia italiane gjatë bastisjes në shtëpinë e një 46-vjeçari ka gjetur në dhomën e fjetjes nën shtrat një derë, që çonte te një bunker, raporton Blick.

Siç ka bërë të ditur Policia italiane në Turianova është zbuluar bunkeri i fshehur me përmasa 3x3 dhe i lartë 2 metra. Bunkeri ishte perfekt për të fshehur armë, drogë apo edhe njerëz.