Lëmsh

Kompania australiane gjobitet me 2,6 milionë funte pasi deklaroi se rrobat e saj parandalojnë COVID-19

 

Një kompani australiane e veshjeve është gjobitur me 2,6 milionë funte për shkak të deklaratave se rrobat e tyre “eliminuan dhe ndaluan” përhapjen e COVID-19.

"Lorna Jane" ka reklamuar se për prodhimin e rrobave të saj përdoret “një tekonologji e re” e quajtur LJ Shield, për të parandaluar “transferimin e të gjithë patogjenëve”.