Lëmsh

Burri në Alaska shpëtohet nga ariu nga i cili ishte sulmuar për një javë rresht

 

Një burrë është shpëtuar në Alaska pasi ishte sulmuar dhe ngacmuar nga një ari, për një javë rresht.

Rojet bregdetare amerikane u njoftuan nga një mesazh SOS në një çati të një kasolle, dhe panë një burrë duke tundur krahët në ajër dhe duke kërkuar ndihmë.