Lëmsh

100 dollarë për ata që marrin vaksinën anti-COVID në New York

 

Si pasojë e rritjeve të rasteve të reja me koronavirus, pjesa më e madhe me variantin Delta, New Yorku ka vendosur të paguajë 100 dollarë për çdo qytetar që pranon të marrë dozën e parë të një vaksine anti-COVID.

Lajmi u konfirmua nga i pari i qytetit, Bill de Blasio, në profilin e tij në Twitter dhe iniciativa synon të rrisë kuotën e popullsisë së imunizuar në qytetin amerikan.