Lëmsh

Mjeshtri tajvanez bën famë me format lëvizëse të pjatave

 

Punimet në qeramikë zgjasin përgjithmonë dhe janë objekte që pëlqehen nga njerëzit për shkak të hijeshisë, qëndrueshmërisë dhe trashësisë.

Mirëpo të rralla janë pjatat e trasha nga qeramika të cilat nuk lëvizin në rast se njeriu fryn në drejtim të tyre.