Lëmsh

Rekordi i pakistanezit 19-vjeçar

Foto: AP
 

Pakistanezi 19-vjeçar, Shehroz Kashif, është bërë personi më i ri që është ngjitur në majën malore K2 – 8.611 metra lartësi. Kjo është maja e dytë më e lartë në botë.

Kashif ka thënë për agjencinë amerikane, AP, se të gjithë të rinjtë duhet të kenë ëndrra të mëdha dhe të angazhohen fort për jetësimin e tyre. Për suksesin e arritur ka falënderuar edhe Zotin.