Lëmsh

Një xhemper i shqyer 1500 €, Balenciaga bëhet objekt talljeje

 

Marka franceze Balenciaga është bërë objekt talljesh në rrjetet sociale, pasi ka nxjerrë në shitje për 1.500 euro një xhemper me shqyerje të shumta për stilizim.

Vrimat janë kudo: në gjoks, krahë dhe shpinë, duke bërë që të shpërthejnë komentet tallëse nga komentuesit.