Lëmsh

Sportistes japoneze i zëvendësohet medalja e artë olimpike, të cilën ia kafshoi kryebashkiaku

Kyodo
 

Një medalisteje të artë olimpike i është dhënë një medalje e re pasi kryebashkiaku i qytetit të saj kafshoi medaljen e parë, raporton BBC.

Takashi Kawamura, kryebashkiak i qytetit japonez Nagoya, nxiti reagime nëpër rrjete sociale kur uli maskën dhe kafshoi medaljen e fituar në softball nga sportistja Miu Goto.