Lëmsh

16-vjeçarja akuzohet për blerjen e 12 kg eksploziv për të hedhur në erë një dyqan në Suedi

 

Një vajzë adoleshente është një nga tre personat e akuzuar në Suedi për blerjen e të paktën 12 kilogramëve eksploziv për të hedhur në erë një dyqan.

16-vjeçarja dhe dy të rinj të moshës 21 dhe 23 vjeç janë akuzuar se qëndrojnë prapa sulmit në Malmo në një dyqan, dhe një restorant ngjitur me të.