Lëmsh

Shtëpia “e hollë” shitet për një çmim të majmë

 

Shtëpia e famshme e njohur si “Skinny House” (shtëpia e hollë) e Bostonit është shitur për një çmim të majmë.

Shtëpia doli në treg në gusht për 1.2 milion dollarë dhe marrëveshja u mbyll të enjten për 1.25 milion dollarë.