Lëmsh

Bleu shtëpinë, pronari tronditet nga mesazhi që hasi brenda kukullës në mur

 

Një pronar shtëpie u trondit kur zbuloi një kukull lecke që mbante një shënim "tronditës" brenda murit të pronës së tij të re. Jonathan Lewis, 32-vjeçar, kishte marrë çelësat e shtëpisë së tij të re në Walton Surrey të premten, kur vendosi të ekzaminonte hapësirën nën shkallë.

Ai theu murin me çekiç dhe zbuloi një kukull të leckosur, që përmbante një mesazh, raporton dailymail.