Lëmsh

Qeni Lou hyn në Guinness për shkak të veshëve të gjatë

 

Lou, një qen trevjeçar nga Shtetet e Bashkuara, ka hyrë në Librin e Rekordeve të Guinnessit për veshët e gjatë, plotë 34 centimetra, shkruan “Daily Mail”.

Lou u fut në librin e rekordeve pasi pronari i saj kishte më shumë kohë për t'u shoqëruar me kafshën e saj gjatë pandemisë dhe bllokimit dhe zbuloi se ishte ndryshe nga qentë e tjerë të së njëjtës racë.