Lëmsh

Pjata italiane e shekullit të XVI shitet për më shumë se 1,7 milionë dollarë

Foto: CNN
 

Një pjatë e rrallë italiane e shekullit të 16-të në të cilën është vizualizuar rrëfimi biblikal për Samsonin dhe Delilahn dhe e cila është gjetur e braktisur në një sirtar, ka arritur që të shitet në ankand për më shumë se 1,7 milionë dollarë.

Sipas llogaritjeve, vlera e shitjes është 10 herë më e madhe se vlera e saj origjinale.