Lëmsh

Arrestohet në Zagreb me 1 kg kokainë në lukth, 10 ditë piu laksativë për ta nxjerrë

 

Braziliania që u arrestua para 10 ditësh në Aeroportin e Zagrebit, pasi tentoi të fusë në këtë vend gati 1 kg kokainë në formë të kapsulave, të cilat i kishte përbirë, e ka nxjerr atë dhe sot është paraqitur para gjykatës ku është mbrojtur në heshtje, raportojnë mediat e huaja.

Image