Lëmsh

Qeni i bllokuar për pesë ditë mes shkëmbinjve shpëtohet i gjallë, pa dëmtime

 

Një qen i bllokuar për pesë ditë në një vrimë mes shkëmbinjve në një park shtetëror në veri të New York u shpëtua i padëmtuar - megjithëse ishte i uritur dhe i etur, thanë zyrtarët e parqeve.

Ndërsa qeni 12-vjeçar, Liza, kaloi ditë pa ushqim ose ujë në park, u vu re duke lëpirë muret e lagura të shkëmbinjve para se një shpëtimtar të ishte më në fund në gjendje të largonte atë nga vrima.