Lëmsh

Një 4-vjeçar thërret policinë për t’ia shikuar lodrat, merr përgjigje pozitive

 

Një thirrje emergjente nga një 4-vjeçar në Zelandën e Re duke i kërkuar policisë që të shkonte dhe të shikonte lodrat e tij, rezultoi në përgjigje të vërtetë dhe konfirmim nga një polic se lodrat ishin vërtetë shumë të mira.

Policia ka shpërndarë audion e thirrjes në rrjete sociale bashkë me një foto të djaloshit duke qeshur dhe i ulur mbi veturën e policisë, teksa theksoi se ndërsa nuk inkurajojnë fëmijët të thërrasin numrin emergjent, kjo ngjarje ishte “shumë e lezetshme për të mos u shpërndarë”.