Lëmsh

Iniciativa e shtëpisë publike në Vjenë: Vaksinohu dhe futu në bordel për 30 minuta pa pagesë

 

Një shtëpi publike në Vjenë ka dal më idenë për të rritur vizitat dhe numrin e të vaksinuarve.

Shtëpia publike “Fun Palast” ofron vaksinim falas për COVID-19, e kushdo që bindet të imunizohet ka mundësinë që për 30 minuta të qëndrojë në saunën e këtij bordeli me një nga vajzat që zgjedh vetë.