Lëmsh

Dy gjeldeta falen nga presidenti amerikan nesër

 

Dy gjeldeta do të jenë shpezët me fat që do të falen nga Presidenti Joe Biden këtë të premte në Shtëpinë e Bardhë, përpara festës së Falënderimeve.

Të ardhur nga Indiana - tani të quajtur Peanut Butter and Jelly - mbërritën në Washington të mërkurën, ku takuan fansat përpara se të tërhiqeshin në dhomën e tyre në hotelin fantastik Willard InterContinental të qytetit. Stafi i hotelit shtroi një tapet të kuq për ta, të cilët e kaluan ditën përpara një vakti me misër dhe sojë dhe një pushim në shtretërit prej pelushi.