Lëmsh

Personi i fundit i mbetur që kishte lindur në shekullin 19, vdiq në moshën 124 vjeç

 

Gruaja që besohet të jetë njeriu më i vjetër në botë dhe e vetmja gjallë në shekullin 19, ka vdekur në moshën 124 vjeç në Filipine.

Francisca Susano, e njohur si Lola, vdiq të hënën.