Lëmsh

Turku me hundën më të madhe në botë

 

Mehmet Ozyurek është "pronari" i hundës më të madhe në botë. Kjo është certifikuar edhe nga Libri i Rekordeve Guiness.

Turku thotë se miqtë shpeshherë e thërrasin "hundëmadhi", dhe se për këtë kishte nisur t’i ‘hulumtonte’ hundët e personave tjerë për ta verifikuar nëse ai e kishte hundën më të madhe në botë.