Lëmsh

20 qytetet më të shtrenjta në botë, befasi në vendin e parë

 

E gjithë bota ka pasur një vit të rëndë nëpër kuleta. Ngritja e çmimeve në produkte të shumta ka bërë që jeta të jetë më e shtrenjtë. E në disa vende ngritja ka bërë që të ketë ndryshime edhe në listën e qyteteve më të shtrenjta për të jetuar. Një qytet ka pasur ngritjen më të madhe dhe ka kërcyer nga vendi i pestë në të parin, në Indeksin e Çmimit të Jetesës. Bëhet fjalë për Tel Avivin e Izraelit që kryeson listën për herën e parë.

Parisi, që ishte lider vitin e shkuar, tani ndaj pozitën e dytë me Singaporin.