Lëmsh

Hardhuca futet në valixhen e pushueses për të udhëtuar 4.500 milje larg

 

Një hardhucë është shpëtuar pasi u vendos në një valixhe dhe udhëtoi 4500 milje nga Florida në gjirin e Whitley.

Hardhuca e gjelbër u gjet pasi pushuesja Rachel Bond hapi çantat e saj në shtëpinë e saj në North Tyneside.