Lëmsh

Artisti i rrugës i kthen muret e rrënuara në art grafiti 3D

 

Duke përdorur spërkatjen si një armë, artisti francez i rrugës Scaf pret muret e qytetit dhe i shndërron ato në diçka magjike me mbishkrimet e tij trompe l'oeil. Krijesat e tij, të cilat variojnë nga dinosaurët e egër te gjarpërinjtë dhe skeletet, duket se dalin nga sipërfaqet dydimensionale për të pushtuar mjedisin e tyre.

Puna është bërë shumë më e mirë nga fotografitë e çuditshme që Scaf merr për secilën pjesë.